Return to Proizvodi

Mirišljave jelkice

Kada ste videli bačenu jelkicu?Mirišljavi reklamni kartoni „jelkice-borići“ u željenom obliku, parfimisani originalnim parfemskim uljima renomiranih francuskih i nemačkih proizvođača, stampani na visokoupijajucem pamučnom kartonu debljine 1.8 mm, su idealna reklama za sve vrste proizvoda i usluga.Sama struktura kartona i originalni parfemi vam garantuju dugotrajnu mirisnu notuNudimo Vam sledeće parfeme: Vanila, Vanila-badem, Narandža, Grejp, Limun, Jagoda, Pino, Hexagon, Fresh fruit, Regae vert. Macho, Fourire, pored navedenih imamo i cvetne note po potrebi uvršcujemo i nove u ponudu.

Ispitivanja su pokazala da se iz različitih veleprodaja mirišljavih ‘jelkica’ (Areon, Wanderbaum, Piccolina..) mesečno proda oko 50.000 komada ‘jelkica’ u Srbiji! Kada bi samo 3% ‘jelkica’ nosilo ime Vaše firme, Vi bi ste imali 1.500 besplatnih promotera!

Oblik i velicina ‘jelkice’ jednako su važni kao i njena aroma. One su detalj koji na sebi nosi Vaš brend sa osnovnom ulogom da asocira buduceg klijenta na Vaše usluge. Zbog toga je važno kakav vizuelni utisak one ostavljaju. Pogledajte oblike nekih ‘jelkica’ koji su naši poslovni partneri izabrali

Istraživanja su pokazala da na ljudsko raspoloženje jako uticu mirisi koji ga okružuju. Sa culom mirisa covek konkretizuje utisak o ambijentu. Stvaranje prijatnog okruženja je naša misija. Budi te i Vi deo toga.